About FBH-Automation

Welkom

Mijn naam is Frans Bruggenwirth en sinds jaren werkzaam in verschillende elektrische/automatisering disciplines. Na het voltooien van een MBO opleiding elektrotechniek gestart als leidinggevend monteur op grote nieuwbouw projecten zoals bank kantoren en grote bedrijfspanden. Daarna in een nieuwe omgeving verder ontwikkeld in besturingstechnieken en het programmeren van PLC besturingen.

Door deze uitgebreide verscheidenheid aan opgedane ervaringen is de vakkennis op alle gebieden erg compleet. Van een eenvoudige aan/uit relais schakeling tot een complexe servo besturing alles is vertrouwd terrein. Natuurlijk zijn er merkafhankelijke verschillen, maar de ervaring met de basisprincipes is gegarandeerd.

Deze ervaring en vakkennis kan op de onderstaande locatie bij FBH-automation of desgewenst op locatie bij U in huis of op de projectlocatie worden ingezet.

Directe vakkennis van de volgende systemen is ruim voorhanden:

  • PLC systemen: Siematic S7, S7-F en S5, Rockwell Automation, Omron, Pilz, Mitsubishi, Modicon, Moeller, Codesys based systems.
  • HMI systemen: WinCC, Protool, Factory talk view Machine Edition, Panel builder, CX-one, Beijers, Intouch.
  • Netwerken: Profinet, Profibus, Devicenet, ControlNet, CC-Link

Foto Boven en onder ontwikkelen van software en bediening voor jacking systeem t.b.v 4 schepen voor de bouw van windmolenparken op zee.